VISUAL STUDIO MET MSDN


Microsoft® Visual Studio® is de beste manier voor het omzetten van uw ideeën in krachtige oplossingen

De nieuwe Visual Studio heeft een breed aanbod van tools dat heel wat voordelen biedt voor developers en software development teams.

Visual Studio is een uitgebreide familie van producten voor elke organisatie, het team en de individuele ontwikkelaar die wil moderniseren en spannende apps maken. Visual Studio vereenvoudigt ook de productfamilie door integratiemogelijkheden die voorheen als afzonderlijke producten beschikbaar waren. Deze brengen spannende nieuwe mogelijkheden voor elke editie!

Visual Studio Subscriptions (MSDN)

Developer tools, Azure, Dev/test software, training, en zoveel meer!

TOEGANG TOT DE NIEUWSTE EN EERDERE VERSIES VAN VISUAL STUDIO
MAANDELIJKS AZURE-TEGOED VOOR DEV / TEST
TOEGANG TOT DUIZENDEN SOFTWAREDOWNLOADS
TRAININGSMIDDELEN, WAARONDER PLURALSIGHT EN LINKEDIN LEARNING
DIENSTEN OM UW ONTWIKKELING TE ONDERSTEUNEN
ONDERSTEUNINGSVOORDELEN

Visual Studio® met MDSN

Microsoft® Visual Studio® is de beste manier voor het omzetten van uw ideeën in krachtige oplossingen. Als specialist in IT helpen we klanten over heel Vlaanderen met IT-gerelateerde zaken, waaronder het leren werken met deze tool. Ontdek de voordelen van Visual Studio® voor uw bedrijf.

De mogelijkheden van Visual Studio®

De nieuwe Visual Studio® heeft een breed aanbod aan tools dat heel wat voordelen biedt voor developers en software development teams. Visual Studio® is een uitgebreide familie van producten voor elke organisatie, het team en de individuele ontwikkelaar die wil moderniseren en spannende apps maken. Het vereenvoudigt ook de productfamilie door integratiemogelijkheden die voorheen als afzonderlijke producten beschikbaar waren. Deze brengen spannende nieuwe mogelijkheden voor elke editie! Als uw gespecialiseerde IT-partner wijzen we u graag op de concrete mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf

Heeft u interesse om te werken met Visual Studio®, maar vraagt u zich af op welke manier het aansluit bij de noden van uw bedrijf? Wij bekijken het graag met u! Contacteer ons door te bellen naar +32 3 432 99 90, een e-mail te sturen naar info@datacore.be of door het contactformulier in te vullen.