AZURE

Op weg naar de cloud? Land op het juiste platform!

Transformeer ideeën in oplossingen met meer dan 100 services om applicaties te bouwen, te implementeren en te beheren. Eindeloze mogelijkheden in Microsoft Azure.

Als trusted advisor toont Datacore u de mogelijkheden.

INTEGRATIE

Bij sommige cloudproviders moet u kiezen tussen uw datacenter en de cloud. Dit geldt niet voor Azure. Azure kan worden geïntegreerd met uw bestaande IT-omgeving!

CLOUDPARTNERS IN BUDget

Omdat u bij Azure betaalt per gebruik, kunt u snel omhoog en omlaag schalen om te voldoen aan de vraag en betaalt u dus alleen voor wat u gebruikt.

Van kleine ontwikkel- en testprojecten tot wereldwijde productintroducties, Azure kan elke workload aan!


WAAR BEGINNEN ?

Een overstap naar de cloud is voor veel bedrijven een grote stap die heel wat vragen oproept. Hoe zit het met security? En wat betekent het kostenmodel voor mijn onderneming.

 Naar de cloud verhuizen doet u niet zomaar. Het vergt voorbereiding, denkwerk en een strategische aanpak. Daarom is het belangrijk om op uw eigen tempo en volgens uw eigen budget te werk te gaan.

 Datacore kan u hierbij helpen & begeleiden, we analyseren uw behoeften en maken u een passend voorstel. Elke situatie is immers anders. Gedurende het volledige migratietraject kan u op ons rekenen!

Think big, start small, scale fast.

We weten dat sommige organisaties nog altijd huiverig tegenover de cloud staan. Daarom vervult Microsoft een toonaangevende rol binnen de branche in de bescherming en privacy van uw gegevens. Ze waren de eerste cloudprovider die door de gegevensbeschermingsautoriteiten van de Europese Unie werd erkend voor ons streven om aan de strenge EU-privacywetgeving te voldoen. Microsoft was ook de eerste grote cloudprovider die zich conformeerde aan de nieuwe internationale ISO 27018-standaard voor cloudprivacy.