AZURE

Indien u interesse heeft in een Microsoft Azure subscription kunt u bij ons bedrijf terecht. Als IT-expert geven we u graag alle mogelijkheden van deze dienst. Ontdek de mogelijkheden van Azure en vraag ons bedrijf voor support op maat.

Eindeloze mogelijkheden met een Microsoft Azure subscription

Heeft u behoefte aan Cloud solutions? Dan is een Azure subscription zeker een interessante optie. Transformeer ideeën in oplossingen met meer dan 100 services om applicaties te bouwen, implementeren en te beheren! Als uw IT-partner tonen we u graag de mogelijkheden:

INTEGRATIE

Bij sommige cloudproviders moet u kiezen tussen uw datacenter en de Cloud. Dat is niet het geval wanneer u kiest voor een Azure subscription. Azure kan worden geïntegreerd met uw bestaande IT-omgeving!

CLOUDPARTNERS IN BUDget

Omdat u bij een Azure subscription betaalt per gebruik, kunt u snel omhoog en omlaag schalen om te voldoen aan de vraag. Van kleine ontwikkel- en testprojecten tot wereldwijde productintroducties, Azure kan elke workload aan en ons bedrijf biedt graag de nodige support aan!

WAAR BEGINNEN ?

Een overstap naar de Public Cloud is voor veel bedrijven een grote stap die heel wat vragen oproept. Hoe zit het met security? En wat betekent het kostenmodel voor mijn onderneming? Naar de Cloud verhuizen doet u niet zomaar: het vergt voorbereiding, denkwerk en een strategische aanpak. Daarom is het belangrijk om op uw eigen tempo en volgens uw eigen budget te werk te gaan. Datacore kan u helpen met support op maat zodat u met Azure leert werken. We analyseren uw behoeften en maken u een passend voorstel. Elke situatie is immers anders. Gedurende het volledige migratietraject vanaf uw Azure subscription kan u op onze support rekenen!

Think big, start small, scale fast.

Sommige organisaties staan nog altijd huiverig tegenover de Cloud. Microsoft vervult echter een toonaangevende rol binnen de branche in de bescherming en privacy van uw gegevens. Ze waren de eerste cloudprovider die door de gegevensbeschermingsautoriteiten van de Europese Unie werd erkend om aan de strenge EU-privacywetgeving te voldoen. Microsoft was ook de eerste grote cloudprovider die zich conformeerde aan de nieuwe internationale ISO 27018-standaard voor cloudprivacy.

Ga voor een Azure subscription via ons bedrijf

Indien u een Azure subscription aanvraagt via ons bedrijf kunt u rekenen op professionele support, zodat u deze service enorm snel onder de knie krijgt. Bent u geïnteresseerd of wenst u meer informatie over de mogelijkheden?
Neem contact op met ons door te bellen naar +32 3 432 99 90, door een e-mail te sturen naar info@datacore.be of door het contactformulier in te vullen.