Software met de nodige licenties

Als u met software wilt werken binnen uw bedrijf, heeft u de juiste licenties nodig. Deze softwarelicenties slorpen echter een groot deel van uw ict-budget op. Het is dus van belang dat u het licentiebeheer van uw software overlaat aan specialisten.

VOLUME LICENTIES

Het softwarebeheer binnen uw bedrijf is vaak een moeilijke en onoverzichtelijke taak. Datacore heeft de nodige expertise in huis om u hierin bij te staan en te adviseren.

SOFTWARE ASSET MANAGEMENT

Software Asset Management (SAM), ook wel licentiebeheer genoemd, is een waardevol proces voor elke onderneming. Het is een systematiek waarmee een onderneming effectief haar software-eigendommen kan beheren en beveiligen, van implementatie tot aan vervanging.

Dankzij onze expertise en ervaringen in Software Asset Management, kunnen wij u hierbij helpen.


VISUAL STUDIO MET MSDN

De geïntegreerde ontwikkelomgeving van Visual Studio is een creatief startpunt dat u kunt gebruiken om code te bewerken, fouten op te sporen en te bouwen, en vervolgens een app te publiceren.

Naast de standaard editor en debugger die de meeste IDE’s bieden, bevat Visual Studio compilers, tools voor het aanvullen van code, grafische ontwerpers en nog veel meer functies om het softwareontwikkelingsproces te vergemakkelijken.

Krijg toegang tot hulpprogramma’s voor ontwikkelaars, Azure, Dev/Test-software, ondersteuning en training. Het is een compleet pakket waarmee u uw volgende fantastische app kunt bouwen voor elk platform met de kracht van Visual Studio en de uitgebreide voordelen van uw abonnement.

Voor uw software de juiste licenties kopen

Het licentiebeheer van uw software binnen uw bedrijf is vaak een moeilijke en overzichtelijke taak. Als uw IT-partner hebben wij de nodige expertise in huis om u bij te staan en te adviseren over welke licenties u moet aanschaffen voor bepaalde software. Hoe beheren we uw licenties op een overzichtelijke manier? Dat doen we met behulp van Software Asset Management.


Software Asset Management

Software Asset Management (SAM), ook wel licentiebeheer van uw software genoemd, is een waardevol proces voor elke onderneming. Het is een systematiek waarmee een onderneming effectief haar software-eigendommen kan beheren en beveiligen, van implementatie tot aan vervanging. Dankzij onze expertise in licentiebeheer van software, kunnen wij u daarbij helpen. Daarnaast kunnen we u ook helpen met software development op maat van uw bedrijf.


Laat het beheren van uw licenties aan ons over

Indien u met diverse software werkt binnen uw bedrijf, kunt u het beheer van de licenties aan ons overlaten. Wij beheren en beveiligen uw licenties op een ordelijke en professionele manier, zodat u zeker weet dat alles correct is. Wilt u bijvoorbeeld werken met Azure? Dan zorgen wij voor het licentiebeheer van deze software! Contacteer ons door te bellen naar +32 3 432 99 90, door een e-mail te sturen naar info@datacore.be of door het contactformulier in te vullen.