IT-LICENSING

Softwarelicenties slorpen een steeds groter deel van uw ICT-budget op. Het is dus van belang deze licenties efficiënt beheerd worden.

VOLUME LICENTIES

Het softwarebeheer binnen uw bedrijf is vaak een moeilijke en onoverzichtelijke taak. Datacore heeft de nodige expertise in huis om u hierin bij te staan en te adviseren.

SOFTWARE ASSET MANAGEMENT

Software Asset Management (SAM), ook wel licentiebeheer genoemd, is een waardevol proces voor elke onderneming. Het is een systematiek waarmee een onderneming effectief haar software-eigendommen kan beheren en beveiligen, van implementatie tot aan vervanging.

Dankzij onze expertise en ervaringen in Software Asset Management, kunnen wij u hierbij helpen.


VISUAL STUDIO MET MSDN

De geïntegreerde ontwikkelomgeving van Visual Studio is een creatief startpunt dat u kunt gebruiken om code te bewerken, fouten op te sporen en te bouwen, en vervolgens een app te publiceren.

Naast de standaard editor en debugger die de meeste IDE’s bieden, bevat Visual Studio compilers, tools voor het aanvullen van code, grafische ontwerpers en nog veel meer functies om het softwareontwikkelingsproces te vergemakkelijken.

Krijg toegang tot hulpprogramma’s voor ontwikkelaars, Azure, Dev/Test-software, ondersteuning en training. Het is een compleet pakket waarmee u uw volgende fantastische app kunt bouwen voor elk platform met de kracht van Visual Studio en de uitgebreide voordelen van uw abonnement.