MICROSOFT 365

Indien u met verschillende apps van Office werkt binnen uw bedrijf en nood heeft aan een verbinding met de Cloud, is Microsoft 365 wat u nodig heeft. Een moderne werkplek is onmisbaar in een toekomstgerichte organisatie. Werk, leer, werk samen, verbind en maak met Microsoft Office 365.

Transformeer de manier waarop u werkt met Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 werd ontworpen om bedrijven te helpen met innovatieve apps, intelligente Cloud en cyber security van hoge kwaliteit. Chat, bel, houd onlinevergaderingen en werk in realtime samen, of u nu op afstand of op locatie werkt. Krijg één geïntegreerde oplossing, inclusief Exchange Online, Teams, OneDrive-cloudopslag en Office-apps met geavanceerde beveiligingsopties, tegen een prijs die juist is voor uw bedrijf of organisatie. Microsoft Office 365 is een service, die de investering waard is. U geniet van lage opstartkosten, lagere IT-kosten om alles draaiende te houden, de flexibiliteit om gebruikers toe te voegen en extra services wanneer u die nodig heeft. Dit alles draagt bij aan het rendement dat uw bedrijf nodig heeft om succesvol te zijn. We geven nog even de voordelen op een rijtje:

  1. Uw medewerkers kunnen overal vandaan werken.
  2. Uw bedrijfsdata is veilig in de Cloud van Microsoft.
  3. U bent altijd up-to-date door de frequente, automatische updates.
  4. Samenwerken is een stuk eenvoudiger.
  5. Aantrekkelijke tarieven.


Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Als uw IT-partner informeren we u graag over de specifieke mogelijkheden van Microsoft Office 365 voor uw bedrijf. Heeft u bijvoorbeeld advies nodig in verband met de nodige licenties om te werken op de Cloud van Microsoft? Wij bieden u de nodige IT-support aan. Heeft u bepaalde vragen? Bent u bijvoorbeeld ook benieuwd naar andere mogelijkheden, zoals Azure? Bel naar het nummer +32 3 432 99 90, stuur een e-mail naar info@datacore.be of vul het contactformulier in.