MICROSOFT 365


In een toekomstgerichte organisatie, is ook een moderne werkplek onmisbaart. Microsoft 365 heeft alle bekende Office-apps en meer op één plek. Werk, leer, werk samen, verbind en maak met Microsoft 365.  

Microsoft 365 biedt bedrijven alle tools om veilig, efficiënt en voordelig aan de slag te gaan.  

Transformeer de manier waarop je werkt met Microsoft 365 en Microsoft Teams

 Ontworpen om je te helpen meer te bereiken met innovatieve Office-apps, intelligente cloudservices en hoogwaardige beveiliging.

Chat, bel, houd onlinevergaderingen en werk in realtime samen, of je nu op afstand of onsite werkt. Krijg één geïntegreerde oplossing, inclusief Exchange Online, Teams, OneDrive-cloudopslag en Office-apps met geavanceerde beveiligingsopties, tegen een prijs die juist is voor uw bedrijf of organisatie.

Meer waar voor uw geld

 Microsoft 365 is een service, zodat u zeer veel waarde voor uw investering krijgt. Lage opstartkosten, lagere IT-kosten om alles draaiende te houden, de flexibiliteit om gebruikers toe te voegen en extra services wanneer u die nodig hebt: dit alles draagt bij aan het rendement dat uw bedrijf nodig heeft om succesvol te zijn.

 Kies de juiste productiviteitsoplossing voor uw bedrijf

 Bij Datacore helpen we u graag de juiste keuze te maken, contacteer ons vrijblijvend om samen de mogelijkheden door te nemen, op maat van uw bedrijf of organisatie.

Datacore adviseert u over cloud licenties en biedt support waar nodig. Zo bent u zeker van een digitale werkplek die echt werkt voor uw bedrijf.

Voordelen van Office 365 :

  • Je medewerkers kunnen overal vandaan werken
  • Je bedrijfsdata is veilig in de Cloud
  • Altijd up-to-date door de frequente, automatische updates
  • Samenwerken is een stuk eenvoudiger
  • Aantrekkelijke tarieven