SECURITY & BACK-UP

Bescherm je gegevens tegen onopzettelijk gegevensverlies, beschadiging en ongeoorloofde toegang.

CLOUD SECURITY

De security van de cloud is de verantwoordelijkheid van de cloud provider, maar de verantwoordelijkheid voor de security in de cloud ligt bij de klant en dat is waar wij ons op richten

Via onze web gebaseerde security oplossingen kunnen computers en servers gemonitord en beheerd worden. Hierdoor kunnen we proactief handelen waar nodig, zodat u zich kan focussen op uw bedrijf en business.


BACK-UP EN RECOVERY

Bedrijfscontinuïteit en het realiseren van zowel interne als externe SLA’s staan voor alle IT-leidinggevenden voorop. De uitdagingen waarmee u te maken krijgt, zijn uiteenlopender dan ooit en u moet volledig gefocust blijven op het behoud van uptime voor kritische applicaties & data, tot in de cloud.

Omdat er speciale hardware en training zijn vereist, zijn back-up oplossingen vaak duur en ingewikkeld. Daarom voorziet Datacore in een all-in-one backup oplossing die u volledig ontzorgt.


BESCHERM UW BEDRIJFSDATA TEGEN CYBERAANVALLEN

Aangezien er elke 39 seconden ergens ter wereld een hackeraanval plaatsvindt, heb je betrouwbare, beproefde bescherming voor je digitale omgeving nodig. Onze oplossingen voor bedreigingsbeveiliging bieden bescherming tegen en inzicht in spam, malware, virussen, phishing-pogingen, schadelijke koppelingen en andere bedreigingen.

BESCHERMING TEGEN GEAVANCEERDE E-MAILBEDREIGINGEN

Onze geavanceerde e-mailsecurity oplossingen helpen te beschermen tegen onbekende, geavanceerde aanvallen die verborgen liggen in e-mailbijlagen en koppelingen. Deze bieden baanbrekende verdediging tegen zero-day-bedreigingen, ransomware en andere geavanceerde malware. Met uitgebreide rapporten kun je onderzoeken waarom de software een bedreiging heeft aangegeven en ze geven belangrijke inzichten van de gebruikers in je bedrijf die het doelwit zijn.