SECURITY & BACK-UP

Als bedrijf is het erg belangrijk dat uw cyber security up-to-date en van hoge kwaliteit is. U wilt namelijk niet dat persoonlijke data van klanten of werknemers kunnen worden gelekt. Datacore is een specialist in alles wat met IT te maken heeft, waaronder cyber security. Bescherm uw gegevens met onze hulp tegen onopzettelijk gegevensverlies, beschadiging en ongeoorloofde toegang.

Verschillende vormen van cyber security

Wij bieden op verschillende manieren cyberbeveiliging aan:

CLOUD SECURITY

In de eerste plaats is er cyber security om de data op de Cloud te beschermen. Werkt u bijvoorbeeld met Azure of met Office 365? De security van de Cloud is de verantwoordelijkheid van de Cloud provider, maar de verantwoordelijkheid voor de security in de Cloud ligt bij de klant en dat is waar wij ons op richten. Via onze webgebaseerde Cloud solutions kunnen computers en servers gemonitord en beheerd worden. Hierdoor kunnen we proactief handelen waar nodig, zodat u zich kan focussen op uw bedrijf en business.

BACK-UP EN RECOVERY

Bedrijfscontinuïteit en het realiseren van zowel interne als externe SLA’s staan voor alle IT-leidinggevenden voorop. De uitdagingen waarmee u te maken krijgt, zijn uiteenlopender dan ooit en u moet volledig gefocust blijven op het behoud van uptime voor kritische applicaties en data, tot in de Cloud. Omdat er speciale hardware en training zijn vereist, zijn back-up oplossingen vaak duur en ingewikkeld. Daarom voorziet Datacore in een all-in-one back-up oplossing die u volledig ontzorgt.

BESCHERM UW BEDRIJFSDATA TEGEN CYBERAANVALLEN

Aangezien er elke 39 seconden ergens ter wereld een hackeraanval plaatsvindt, heeft u betrouwbare, beproefde cyber security nodig. Onze oplossingen voor bedreigingsbeveiliging bieden bescherming tegen en inzicht in spam, malware, virussen, phishing-pogingen, schadelijke koppelingen en andere bedreigingen.

BESCHERMING TEGEN GEAVANCEERDE E-MAILBEDREIGINGEN

Onze geavanceerde e-mailbeveiligingsoplossingen helpen te beschermen tegen onbekende, geavanceerde aanvallen die verborgen liggen in e-mailbijlagen en koppelingen. Deze bieden baanbrekende verdediging tegen zero-day-bedreigingen, ransomware en andere geavanceerde malware. Met uitgebreide rapporten kunt u onderzoeken waarom de software een bedreiging heeft aangegeven en krijgt u belangrijke inzichten van de gebruikers in uw bedrijf die het doelwit zijn.

Schakel ons in voor cyber security op maat

Ziet u ons als de ideale IT-partner om de cyber security van uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Dat kan door te bellen naar het nummer +32 3 432 99 90, door een e-mail te sturen naar
info@datacore.be of via het online contactformulier.