Ict-support in Oost-Vlaanderen

Voor ict-support in Oost-Vlaanderen doet u een beroep op Datacare uit Temse. IT wordt steeds complexer. Maakt u zich zorgen hoe u dat allemaal op moet volgen? Laat uw zorgen wegnemen door ons bedrijf! Wij zorgen ervoor dat u zich kan focussen op wat belangrijk is: uw medewerkers en uw klanten. Ontdek op welke manier we ict-support aanbieden, onder andere in Oost-Vlaanderen.

Onze verschillende diensten qua ict-support in Oost-Vlaanderen en elders in Vlaanderen

Monitoring

Wij houden uw omgeving continu in het oog in ons datacenter. Wordt er een storing gedetecteerd? Dan krijgt onze helpdesk hiervan direct een melding en wordt een support-ticket aangemaakt.

Proactieve support

Is uw back-up geslaagd? Zijn er updates of patches? Is uw antivirus volledig functioneel? Als uw IT-partner houden we u er proactief van op de hoogte.

Helpdesk

U kunt altijd rekenen op onze ervaren medewerkers. Dit kan telefonisch, per e-mail of via onze support-portal. Kan uw probleem niet vanop afstand opgelost worden? Dan komen we naar u toe!

Rapportage/ advies

Dankzij onze portal heeft u op ieder moment een overzicht van de status van uw tickets. Op regelmatige tijdstippen zitten we met u samen om onze dienstverlening te evalueren én u te adviseren. Is het bijvoorbeeld tijd om uw IT-infrastructuur een upgrade te geven? Da bekijken we samen de mogelijkheden. We bieden verschillende types software aan zoals Azure of Visual Studios. Bovendien helpen we u deze te beheren met Software Asset Management.

DIY, DIT of DFY?
Voor het operationele beheer bieden we u de volledige vrijheid.

DO-IT-YOURSELF

Uw eigen IT-team doet het beheer zelf

DO-IT-TOGETHER

Datacore en uw IT-team doen het beheer samen

DONE-FOR-YOU

Datacore doet het volledige operationele beheer

Reken op ons voor support op maat

Wilt u er zeker van zijn dat alle IT-gerelateerde zaken binnen uw bedrijf lopen zoals het hoort? Of wenst u bijvoorbeeld over te schakelen op de Public Cloud? In beide gevallen staan wij voor u klaar met ict-support op maat in Oost-Vlaanderen en elders in Vlaanderen.
Vul
het contactformulier in, bel naar +32 3 432 99 90 of stuur een e-mail naar info@datacore.be.