INFRASTRUCTUUR

Voor een IT-infrastructuur op maat van uw bedrijf zit u op de goede plek bij ons. Datacore verkoopt reeds jaren infrastructuren voor allerlei klanten. We verkopen geen grote aantallen maar zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak en een oplossing die volledig aansluit bij uw wensen.

AANKOOP INFRASTRUCTUUR

Of het nu gaat om een nieuwe server, NAS, SAN of u wenst te beschikken over nieuwe toestellen voor uw eindgebruikers, als uw IT-partner staan we steeds klaar om u te helpen! Wij zoeken voor u de beste toestellen uit op maat van uw budget en uw wensen. Heeft u bepaalde software nodig binnen uw bedrijf? Dan helpen we u bijvoorbeeld met het licentiebeheer van deze software. Of bent u op zoek naar een datacenter voor het beheer uw IT-infrastructuur? Wij staan voor u klaar.

MERKEN INFRASTRUCTUUR

Wij verdelen standaard infrastructuur van volgende fabrikanten:

·        Dell
·        
HP
·        
Synology
·        
Western Digital
·        
Nvidia
·        
Intel,…

Staat uw favoriet merk hier niet tussen? Geen probleem! Neem contact met ons op en onze specialisten zullen u met uw specifieke vraag verder kunnen helpen!

oude INFRASTRUCTUUR

Is uw oude IT-infrastructuur niet meer geschikt voor uw organisatie? Laat dan uw infrastructuur 100% veilig en gestructureerd door ons afvoeren. Wij zorgen voor een migratietraject naar nieuwe infrastructuur zodat u zonder zorgen verder kan werken! Wij zorgen voor uw migratie met een minimale impact op uw operationele werking! Wilt u bijvoorbeeld overschakelen op de Public Cloud? Wij bieden verschillende mogelijkheden aan, waaronder Azure.

Schaf uw infrastructuur aan via ons bedrijf

Wilt u een IT-infrastructuur kopen of heeft uw oude infrastructuur dringend een upgrade nodig? Datacore is uw partner!
Bel naar het nummer +32 3 432 99 90, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@datacore.be. Wij zorgen voor een oplossing die naadloos aansluit bij uw wensen.