DATACORE :
Work defines us

De jarenlange ervaring spreekt voor zich

In 2002 is Datacore opgericht door Bart Verhoeven. Origineel gericht op een freelance activiteit binnen de IT-wereld, besloot Bart snel uit te breiden met de nodige specialisten. Zo bouwde hij in bijna twee decennia een sterk team van IT experts uit.  

Sinds 2010 bouwt Bart hier samen met Nadia aan. Onder haar invloed werd Datacore een meerwaarde met een persoonlijke toets.

Ook vandaag zet Datacore in op die persoonlijke aanpak. We willen een hecht partnership met onze klanten aangaan op basis van kennis en vertrouwen.

Zo leveren we : IT met een persoonlijke toets !

Onze pijlers :

  • Open communicatie
  • Expertise
  • Fair Play
  • We streven naar een langdurige samenwerking

Bart verhoeven

The founder of the company

Onze manier van werken

KENNISMAKING

We leren u graag beter kennen om uw behoeften & business te begrijpen.  Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we uw wensen en behoeften in kaart.

oplossing op maat

Na het maken van een analyse van uw situatie & zakelijke behoeften, maken we een voorstel op maat.  We maken een passende offerte en overlopen samen met u alle stappen om uw project te verwezenlijken.

SAMENWERKING

Nadat u akkoord bent met ons voorstel, bepalen we samen met u de planning en verdere stappen.  Wij informeren u proactief zodat u niet voor verrassingen komt te staan.  Tevens weet u van ons, wat u mag verwachten tijdens en na de uitvoering van het project. 

service

Ook na de uitvoering van uw project, kunt u op ons rekenen.  Ons team staat voor u klaar.  Datacore BV is een bedrijf van specialisten !