Cloud Solutions

Heeft u interesse in Cloud solutions voor uw bedrijf? Datacore helpt u graag bij de overstap naar de Cloud. Daarbij staan twee pijlers centraal: uw tempo en uw budget. Ontdek de mogelijkheden en laat uw infrastructuur meegroeien met uw onderneming met behulp van onze IT-specialisten.

Bekijk onze Cloud solutions

Door te werken via de Public Cloud, bent u zeker van een optimale beschikbaarheid en een betrouwbare beveiliging. Bovendien kan uw IT-infrastructuur in de Cloud zich snel en flexibel aanpassen aan uw noden op elk moment. Als IT-partner beschikken we over verschillende diensten wat Cloud solutions betreft:

Microsoft 365 heeft alle bekende Office-apps en meer op één plek.
Werk, leer, werk samen, verbind en maak met Microsoft 365.

Transformeer ideeën in oplossingen met meer dan 100 services om applicaties te bouwen, te implementeren en te beheren. Eindeloze mogelijkheden in Microsoft Azure.
Om bedreigingen efficiënt en effectief te stoppen, hebt u een cyberbeveiligingsplatform nodig dat integreert met uw bestaande omgeving en een breed scala aan geavanceerde technieken voor bescherming tegen bedreigingen omvat, waaronder gedragsanalyse, machine learning en andere vormen van kunstmatige intelligentie.

Uw voordelen

FLEXIBELE CAPACITEIT
BETROUWBARE SERVICES
COMBINEERBAAR MET BESTAANDE INFRASTRUCTUUR
DATACORE KOPPELT ALLES TOT 1 GEHEEL

Kies voor onze Cloudoplossingen

Denkt u dat onze Cloud solutions uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een afspraak.
Dat kan door
het online contactformulier in te vullen, door te bellen naar het nummer +32 3 432 99 90 of door een e-mail te sturen naar info@datacore.be.