IT-CONSULTANCY

IT wijzigt zeer snel en is constant in beweging. Dat uit zich in nieuwe applicaties, nieuwe technologieën en nieuwe software development mogelijkheden. Dit vormt in de hedendaagse bedrijfsomgevingen een grote uitdaging. Voor vele bedrijven is het onmogelijk om hiervoor de nodige expertise in huis te hebben. Daarom is het meestal beter om externe experts in te huren.

SOFTWARE DEVELOPMENT

Datacore gaat de uitdaging aan om bedrijfskritische applicaties, of dit nu Line-Of-Business applicaties zijn of een nieuwe website, vanuit een Microsoft omgeving te ontwikkelen.

De experten van Datacore worden heel gericht geselecteerd en continu verder opgeleid. Daardoor hebben wij een team van specialisten met een heel brede ervaring en up-to-date kennis.

U als klant staat hierbij centraal: wij luisteren, we werken samen en gaan voor een duurzame relatie!


WEBSITES

Een website laten maken hoeft niet duur te zijn!Wij maken betaalbare websites van hoge kwaliteit.

De eenvoud van onze manier van werken maakt dat wij budgetvriendelijk kunnen werken. Hierbij houden wij ook rekening in welke mate u zelf wenst mee te werken aan uw website. U kan alles door ons laat maken, of u wenst alleen een begeleiding te krijgen, onze experten staan klaar voor u!

Al onze websites zijn toegankelijk voor PC, laptop, tablet en smartphone! Zonder enige vorm van een bijkomende kost!


MOGELIJKHEDEN EN TARIEVEN

Een succesvol project vereist de nodige kennis en expertise. Hiervoor bent u bij Datacore aan het goede adres. Wij zorgen voor de passende consultants met een correct profiel, geheel volgens de gestelde vereisten van uw project. Hierbij wordt rekening gehouden met al uw noden en uw budget!

En – niet onbelangrijk – dit doen we tegen een correcte en faire prijs, via een transparante overeenkomst.