• Full service IT-partner
  • Proactieve, persoonlijke aanpak
  • Aanbod van soft- én hardware

Public cloud

Wilt u uw bedrijf aansluiten op de Public Cloud? Dan is Datacore uit Temse, in de provincie Oost-Vlaanderen, uw Cloud partner! Zeker in het begin kan het werken op de Cloud voor vragen en problemen zorgen. Ons IT-bedrijf zorgt daarom voor de nodige ondersteuning zodat u de mogelijkheden van de public Cloud snel onder de knie heeft.

DATACORE

Benieuwd naar een Public Cloud oplossing?

Datacore

Wat zijn de opties wat de Public Cloud betreft?

Bent u op zoek naar  een IT-partner die uw bedrijf wegwijs kan maken in de wondere wereld van de Public Cloud? Wij staan voor u klaar. We bieden verschillende  Cloud solutions aan. Zo werken we in de eerste plaats met  Azure. Het voordeel van deze dienst, is dat u per gebruik betaalt. Verder bieden we ook  Microsoft 365 aan. Als Public Cloud partner geven we u graag de voordelen van beide diensten aan en bieden naadloze ondersteuning op maat van uw bedrijf. We wijzen u op het belang van een goede  cyber security en geven de nodige informatie zodat u de veiligheid van uw data kunt waarborgen.

Schakel ons bedrijf in als uw Public Cloud partner

Wilt u ons bedrijf inschakelen als uw Public Cloud partner? Dan bent u zeker van een professionele samenwerking en ondersteuning op maat, zodat u kiest voor de cloudservice die het best aansluit bij uw noden. Heeft u bepaalde vragen over de Public Cloud of vraagt u zich af hoe we u kunnen helpen?
Bel naar het nummer +32 3 432 99 90, stuur een e-mail  info@datacore.be naar of vul  het contactformulier in.