ISO 27001 Certificering | DATACORE BV

Bij Datacore zetten we ons in om het hoogste niveau van informatiebeveiliging voor onze klanten te bieden.
We zijn trots om aan te kondigen dat we de ISO 27001 certificering hebben behaald, een wereldwijd erkende norm voor informatiebeveiligingsbeheer.

Wat is ISO 27001 ?

ISO 27001 is een internationale norm die de eisen specificeert voor een Information Security Management System (ISMS).
Het biedt een systematische aanpak voor het beheren van gevoelige bedrijfsinformatie, waarbij de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid worden gewaarborgd.
Het behalen van deze certificering toont onze naleving van best practices in informatiebeveiliging en onze inzet voor het voortdurend verbeteren van onze beveiligingsmaatregelen.

Wat betekent dit voor u als klant?

Verbeterde Gegevensbescherming

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat hun gegevens worden beschermd door een robuust beveiligingsframework dat voldoet aan internationale normen.

Risicobeheer

We identificeren, beoordelen en beperken proactief risico’s, zodat onze informatiebeveiligingsmaatregelen meegroeien met opkomende bedreigingen.

Naleving van Regelgeving

Onze naleving van ISO 27001 helpt bij het voldoen aan wettelijke en juridische vereisten, wat onze klanten gemoedsrust geeft.

Continue Verbetering

Het certificeringsproces omvat regelmatige audits en beoordelingen, waardoor we onze informatiebeveiligingspraktijken continu verbeteren.

Bij Datacore is het behalen van de ISO 27001 certificering niet alleen een mijlpaal, maar een bewijs van onze toewijding aan uitmuntendheid in informatiebeveiliging. We blijven ons inzetten voor het handhaven en verbeteren van onze beveiligingspraktijken om de informatie van onze klanten te beschermen tegen mogelijke bedreigingen.

We willen ons toegewijde team bedanken voor hun harde werk en inzet om deze certificering te behalen.Hun inspanningen zorgen ervoor dat Datacore een betrouwbare partner blijft in het beheren en beschermen van informatie.

Voor meer informatie over onze ISO 27001 certificering en wat dit voor u betekent, neem dan   contact met ons op.