• Full service IT-partner
  • Proactieve, persoonlijke aanpak
  • Aanbod van soft- én hardware

Datacenter

Bent u op zoek naar een datacenter voor uw bedrijf? Dan kan Datacore uit Temse, in Oost-Vlaanderen, u helpen. Als IT-experts helpen we allerlei klanten over heel Vlaanderen met IT-oplossingen op maat. Van het beheren van hun data, tot het aanmaken van een website: wij kunnen het allemaal. Ontdek de voordelen van een datacenter.

DATACORE

Benieuwd naar een Datacenter oplossing?


Datacore

Waarom een datacenter inschakelen?

Als bedrijf is het vandaag ondenkbaar om niet mee te zijn in de digitale wereld. Bij deze digitale ontwikkelingen komen er echter heel wat zaken kijken. Zo is het belangrijk dat de servers perfect werken en dat u goede cyber security heeft. Wilt u met een Public Cloud werken? Dan kan de verbinding met die Cloud, zoals bijvoorbeeld Azure, geregeld worden via een datacenter. Doordat datacenters precies bedoeld zijn om de data van bedrijven te beheren, zijn ze volledig geoptimaliseerd. Gaat er plots iets mis, dan kunt u er vanop aan dat dat enorm snel wordt opgelost en kunt u zelf focussen op andere zaken binnen uw onderneming. Als uw IT-partner beheren we maar al te graag al uw gegevens.

Laat het beheer van uw data in onze handen

Wilt u ons bedrijf inschakelen als datacenter? Als specialist in IT zorgen wij voor een IT-infrastructuur die volledig op maat is. Heeft u bepaalde vragen over de mogelijkheden of wenst u meer informatie, bijvoorbeeld over Visual Studio?
Laat het ons gerust weten via het contactformulier, via het nummer +32 3 432 99 90 of door een e-mail te sturen naar info@datacore.be.