"Software ingenieurs die meer afleveren dan alleen code"

Waarom bij Datacore

IT wijzigt snel en is constant in beweging. Dat uit zich in nieuwe applicaties, nieuwe technologieën en nieuwe software development mogelijkheden. Dit vormt in de hedendaagse bedrijfsomgevingen een grote uitdaging. Datacore gaat die uitdaging aan binnen bedrijfskritische applicaties vanuit een .NET omgeving.

U als klant staat hierbij centraal: wij luisteren, we werken samen en gaan voor een duurzame relatie.

Werkwijze/aanpak:

Onze mensen stellen hun kennis en expertise ten dienste van uw project, waarbij zij verder kijken dan puur de software code. Ze denken met u mee om het beste resultaat te bereiken. De kracht van onze medewerkers is dat ze meedenken in functie van het slagen van uw project. ICT is voor hen dan ook niet zomaar een job, maar een passie!

We investeren dan ook op een continue basis in onze medewerkers. De doorgedreven kennis & expertise van onze mensen, één van onze grootste troeven, houden we permanent up-to-date via doorgedreven opleidingen. Om succesvol te zijn in onze sector, willen wij in de eerste plaats luisteren naar onze klanten.

Onze aanpak en samenwerking kan op verschillende manieren verlopen. Wij kunnen u zowel een totaalproject als oplossing bieden, als individuele mensen ter beschikking stellen. 

Mogelijkheden en tarieven:

Een succesvol project vereist de nodige kennis en expertise. Hiervoor bent u bij Datacore aan het goede adres. Wij zorgen voor de passende consultants met een correct profiel, geheel volgens de gestelde vereisten van uw project. En - niet onbelangrijk - dit doen we tegen een correcte en faire prijs via een transparante overeenkomst.

Wist je dat:

  • Datacore verschillende Microsoft development competenties heeft behaald?
  • Datacore een erkende partner is van Microsoft, Adobe, Citrix, TrendMicro, en vele andere software huizen?

Bart Verhoeven

E-MAIL

consultancy@datacore.be

TELEFOON

+32 3 432.99.90

FAX

+32 3 400.17.26

Onze klant
Matexi

"Datacore heeft de nodige kennis en expertise om een project te realiseren, kijk maar naar onze vernieuwde website" Kristoff De Winne - Strategic Projects and Communication