Datacore BVBA

Datacore BVBA is opgericht door Bart Verhoeven in 2002. Origineel gericht op een freelance activiteit binnen de IT-wereld, besloot Bart snel uit te breiden met de nodige specialisten. Elke specialist heeft zijn vakgebied om de nodige competenties in huis te hebben voor elke taak.

Datacore BVBA is een bedrijf van specialisten

Onze kennis gebruiken we om complexe automatiseringsproblemen van bedrijven op te lossen. We helpen onze klanten door hun business processen en hun bedrijfskritische applicaties te ondersteunen met technologisch vernieuwende oplossingen en advies. Dit doen we door software op maat te leveren, mensen op consultancybasis beschikbaar te stellen of automatiseringsprojecten in hun geheel uit te voeren. Al onze oplossingen zijn Microsoft platform gebaseerd.

ONZE MEDEWERKERS, ONZE PASSIE, ONZE KRACHT

De medewerkers van Datacore BVBA zijn flexibel inzetbaar, daar waar u ze nodig hebt. Ze analyseren het probleem, geven advies of leveren een oplossing.

De adviseurs van Datacore BVBA zijn in staat om zich snel in te werken en kunnen u zowel parttime als fulltime assisteren. Dit kan gedurende een korte periode, maar ook enkele jaren.

Onze manier van werken

Stappenplan
 • Kennismaking
  1.We leren u graag beter kennen om uw behoeften & business te begrijpen, tijdens een kennismakingsgesprek brengen we uw wensen en behoeften in kaart.
 • Oplossing op maat
  2.Na het maken van een analyse van uw situatie & zakelijke behoeften, maken we een voorstel op maat. We maken een passende offerte en overlopen samen met u alle stappen om uw project te verwezenlijken.
 • Samenwerking
  3.Nadat u akkoord bent met ons voorstel, bepalen we samen met u de planning en verdere stappen. Wij informeren u proactief zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Tevens weet u wat u van ons mag verwachten tijdens en na de uitvoering van het project.
 • Service
  4.Ook na de uitvoering van uw project kunt U op ons rekenen. Ons team staat voor u klaar. Datacore BVBA is een bedrijf van specialisten!