Visual Studio & MSDN

Microsoft® Visual Studio® 2017 is de beste manier voor het omzetten van uw ideeën in krachtige oplossingen

Om u door de grote hoeveelheid beschikbare informatie over de verschillende formules van de nieuwe Microsoft Devtools te gidsen, bieden we u deze pagina aan.

U zal hier alle essentiële informatie vinden omtrent MSDN abonnementen. Meer gedetailleerde informatie vindt u op de Microsoft MSDN websites.
De nieuwe Visual Studio 2017, heeft een breed aanbod van tools dat heel wat voordelen biedt voor developers en software development teams.

Visual Studio 2017 is een uitgebreide familie van producten voor elke organisatie, het team en de individuele ontwikkelaar die  wil moderniseren en spannende apps maken. Visual Studio 2017 vereenvoudigt ook de productfamilie door integratiemogelijkheden die voorheen als afzonderlijke producten beschikbaar waren. Deze brengen spannende nieuwe mogelijkheden voor elke editie!

Geef uw creativiteit de ruimte

Hoewel Visual Studio 2017 ook beschikbaar is als aparte licentie, kan u Visual Studio best aankopen met een MSDN subscription. Dergelijk MSDN abonnement biedt een enorme meerwaarde voor ontwikkelaars van professionele software.

U heeft dan onder andere toegang tot een overvloed aan informatie, een grote beschikbaarheid van alle MSDN voordelen, verbeterde administratie, software downloads,… MSDN is enorm waardevol!

Microsoft Visual Studio 2017 is een geïntegreerde omgeving die het volledige ontwikkelingsproces van het ontwerp tot aan de installatie vereenvoudigt. Met Visual Studio 2017 kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en krachtige oplossingen ontwikkelen.

 

Laat uw creativiteit de vrije loop

Met Visual Studio 2017 kunt u toepassingen voor het maken van prototypes, modellen en visuele ontwerpen gebruiken om uw ideeën werkelijkheid te maken. Creëer en deel uw ideeën, en bouw verder op de creativiteit van uw team.

  • Eenvoud door integratie

Visual Studio 2017 is een geïntegreerde omgeving waarin ontwikkelaars bestaande vaardigheden kunnen gebruiken voor het modelleren, coderen, corrigeren, testen en implementeren van een toenemend aantal toepassingen. Visual Studio vereenvoudigt algemene taken en helpt ontwikkelaars met het ontdekken van het platform.

  • Gegarandeerd hoogwaardige codering

Visual Studio 2017 biedt u krachtige toepassingen voor het beheren van een project, het onderhouden van broncodes en het opsporen van fouten. Testers en ontwikkelaars kunnen naast handmatige en geautomatiseerde tests ook geavanceerde toepassingen voor foutopsporing gebruiken om te garanderen dat de juiste toepassing op de juiste manier wordt gemaakt.

  • MSDN-abonnementen

De voordelen van een MSDN-abonnement zijn onder meer gebruiksrechten voor ontwikkelings- en testtools voor specifieke software, ondersteunde bronnen, leertools en nog heel wat meer.

 

Aankoopmogelijkheden

Microsoft Visual Studio & MSDN abonnementen:

Open License Open Value
Type overeenkomst Kopen (volume licensing) Kopen (volume licensing)
Looptijd 2 jaar 3 jaar
Betalingswijze Eénmalig upfront Gespreide betaling
(jaarlijks gedurende 3 jaar)
MSDN Subscription
(Software Assurance)
Optioneel
(zonder = géén MSDN)
Inbegrepen
Minimum # licenties 1 (*) 5
Juridisch Per juridische entiteit Per juridische entiteit en dochterondernemingen
Gebruikers 1 user per subscription 1 user subscription
* Enkel voor qualified products (zijnde Visual Studio + MSDN Pro of hoger – subscriptie) anders pas mogelijk vanaf minimum vijf licenties. Dit mag ook een mix van licenties zijn, voor meer info contacteer ons vrijblijvend.

 

Meer informatie nodig? Contacteer ons vrijblijvend!