Azure

Bij sommige cloudproviders moet u kiezen tussen uw datacenter en de cloud. Dit geldt niet voor Azure. Azure kan worden geïntegreerd met uw bestaande IT-omgeving!

Datacore kan u hierbij helpen & begeleiden, we analyseren uw behoeften en maken u een passend voorstel. Elke situatie is immers anders. Gedurende het volledige migratietraject kan u op ons rekenen!

Omdat u bij Azure betaalt per gebruik, kunt u snel omhoog en omlaag schalen om te voldoen aan de vraag en betaalt u dus alleen voor wat u gebruikt. Dankzij facturering per minuut en het streven om populaire infrastructuurservices zoals berekeningen, opslag en bandbreedte voor een concurrerende prijs aan te bieden, krijgt u altijd waar voor uw geld.

Van kleine ontwikkel- en testprojecten tot wereldwijde productintroducties, Azure kan elke workload aan.

We weten dat sommige organisaties nog altijd huiverig tegenover de cloud staan. Daarom vervult Microsoft een toonaangevende rol binnen de branche in de bescherming en privacy van uw gegevens. Ze waren de eerste cloudprovider die door de gegevensbeschermingsautoriteiten van de Europese Unie werd erkend voor ons streven om aan de strenge EU-privacywetgeving te voldoen. Microsoft was ook de eerste grote cloudprovider die zich conformeerde aan de nieuwe internationale ISO 27018-standaard voor cloudprivacy.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Contacteer ons voor meer info !

REFERENTIES

Hanna Instruments

IBeton

Wit-Gele Kruis Oost Vlaanderen