Datacore BVBA is opgericht door Bart Verhoeven in 2002. Origineel gericht op een freelance activiteit binnen de IT-wereld, besloot Bart snel uit te breiden met de nodige specialisten. Elke specialist heeft zijn vakgebied om de nodige competenties in huis te hebben voor elke taak.

Datacore BVBA is een bedrijf van specialisten

Onze kennis gebruiken we om complexe automatiseringsproblemen van bedrijven op te lossen. We helpen onze klanten een substantieel concurrentieel voordeel te verwerven door hun business processen en hun bedrijfskritische applicaties te ondersteunen met technologisch vernieuwende oplossingen en advies. Dit doen we door software op maat te leveren, mensen op consultancybasis beschikbaar te stellen of automatiseringsprojecten in hun geheel uit te voeren. De opdrachtgevers van Datacore BVBA zijn organisaties uit het bank- en verzekeringswezen, de zakelijke dienstverlening, telecommunicatie, transporten en industrie. Al onze oplossingen zijn Microsoft platform gebaseerd.

Onze medewerkers, onze kracht

De medewerkers van Datacore BVBA zijn flexibel inzetbaar, daar waar u ze nodig hebt. Ze analyseren het probleem, geven advies of leveren een oplossing. Ook haalbaarheidsstudies, systeemselecties, het vaststellen van gebruikersvereisten, auditing en het overdragen van kennis behoren tot de mogelijkheden. De adviseurs van Datacore BVBA zijn in staat om zich snel in te werken en kunnen u zowel parttime als fulltime assisteren. Dit kan gedurende een korte periode, maar ook enkele jaren.

Datacore BVBA specialisaties

  • Het ontwikkelen van .NET WinForms/WPF applicaties, gaande van het upgraden van oude toepassingen naar nieuwe technologieën tot het maken van nieuwe software vertrekkende van specificaties (die door ons kunnen opgesteld worden!).
  • Het ontwikkelen (ontwerp en programmatuur) van websites, met de nadruk op e-commerce. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van betaalbare technologieën zoals ASP.NET MVC, AngularJS, NodeJS, ...
  • Datacore BVBA kan ook uw websites hosten.
  • Volume Licensing en Software Asset Management.

Datacore in beeld